Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Keukengreepjes en -accessoires

Accessoires zijn de finishing touch van iedere keuken. Door de greepjes, kraan of spoelbak te vervangen verander je in één klap de uitstraling van je keuken. Naast het vervangen van de frontjes en het keukenblad, is het zeker de moeite waard aandacht te besteden aan de juiste keukenaccessoires om het plaatje compleet te maken.

Diverse kranen & spoelbakken

Een trendy zwarte spoelbak in combinatie met Ace zwarte kraan. Of een RVS 3-in-1 kokend water kraan met een keramisch witte spoelbak van Villeroy & Boch. Stem je kraan af op de keuze van je spoelbak, en andersom. Met de keuze uit meer dan vijf kleuren en materialen, maak je gemakkelijk de keuken die jij voor ogen hebt waar. Goed om te weten; ook onze handgrepen sluiten aan bij onze kranen en spoelbakken.

Diverse keukengreepjes

Het lijkt een klein detail, maar handgrepen maken een groot verschil bij het stijlen van je keuken of kast. Met de juiste accessoires maak je er echt iets unieks van. Bij ons heb je de keuze uit meer dan 100 verschillende handgrepen en knoppen, in diverse afwerkingen en afmetingen. Welke handgreep past er bij jouw keukenkastje? Wij zoeken graag samen met jou naar de perfecte combinatie.

Weet jij al wat voor soort keukenaccessoires je wilt?
Bekijk de verschillende mogelijkheden online. Of kom langs en doe inspiratie op in onze showroom. Zo kunnen onze adviseurs je meteen adviseren.