Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Keukendeurtjes met eikenhouten toplaag

ikea keukenrenovatie

Nieuwe deurtjes geven je keuken een compleet ander uiterlijk. Of het nu gaat om een bestaande keuken die verouderd is of een nieuwe keuken die je een persoonlijke touch wilt geven. Eiken heeft de afgelopen jaren een comeback gemaakt en eerlijk gezegd snappen wij dat wel. Hout geeft meteen een warme en sfeer en past in elke interieurstijl.

K14 levert houten keukenfrontjes op maat voor jouw keuken, zowel eiken- als notenfineer keukendeurtjes. Monteren is een fluitje van een cent. Overigens zijn deze fronten niet alleen op maat te leveren voor keukendeuren, maar ook voor elk ander meubel. Overweldigd door alle opties? Onze adviseurs werken met plezier een ontwerp voor je uit.

De uitstraling van houten keukenfrontjes

Ontdek onze keukenfrontjes met eiken toplaag in meer dan 40 verschillende houtkleuren. Het MDF wordt afgewerkt met een laag echt eiken of noten, oftewel eiken- en notenfineer. De keukenfrontjes hebben hierdoor de uitstraling van massief eiken met het verschil dat de fronten niet kromtrekken of scheuren. En nóg een voordeel: houtfineer is tot 40% voordeliger dan massief eikenhout.

Wat is eikenfineer?

Deze vraag krijgen we geregeld gesteld. Middels onze kennisbank, geven we je graag antwoordt op deze vraag. Fineer is de benaming voor een hele dunne laag van een materiaalsoort. In dit geval dus eiken. Het is dus een dun laag eiken dat verlijmd wordt op een MDF paneel. Hierdoor heeft het paneel de looks van echt eiken, maar wel de eigenschappen van MDF.

Wat is notenfineer?

Noten heeft een donkerder kleur van zichzelf en is iets zachter. Eiken heeft van nature een lichtere uitstraling en iets grovere structuur. Voor noten geldt hetzelfde als voor eiken, afnemen met een licht vochtige pluisvrije doek.

K02 – Greeploos
K04 – Kader
K05 – Kader 2cm
K09 – Kader 1cm
K06 – Dubbel kader
K01 – Zonder noesten
K01 – Met noesten
K02 – Greeploos
K03 – RVS greeplijst
K03 – Zwarte greeplijst
K13 – V-groef 100mm
K01 – Vlak
K13 – V-groef 25mm
Meer Inspiratie nodig?
Bekijk dan onze inspiratie-pagina of plan een showroombezoek en ontdek wat de mogelijkheden zijn.