Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Werkwijze bij een keukenrenovatie

K14 staat voor korte lijnen, snelle service en transparantie. Wij doen er alles aan om het renoveren van jouw keuken zo makkelijk mogelijk te maken. Zonder rommel en zonder gedoe. De ervaring die wij hebben met het renoveren van keukens zetten wij graag in om jouw droomkeuken te realiseren. Lees over onze werkwijze en kom te weten wat er allemaal bij het renoveren van jouw keuken komt kijken.

Bestaande of nieuwe keuken renoveren

Je kan jouw oude keuken op verschillende manieren opknappen. Je wil bijvoorbeeld een nieuw werkblad omdat het oude beschadigd is of bent toe aan een andere stijl. Het kan ook dat je bezig bent met het samenstellen van een nieuwe keuken en deze wil upgraden met luxere keukendeuren en/of een nieuw keukenblad. Of het nu gaat om het renoveren van een bestaande keuken of het opwaarderen van een nieuwe keuken; bij K14 zijn er genoeg slimme mogelijkheden om een unieke keuken te creëren.

Maak een nieuwe keuken persoonlijk

Je bestelt een basiskeuken bij een keukenzaak. Van de kasten, laden en scharnieren tot de planken. Vervolgens kies je bij ons de keukenfronten en/of het werkblad uit. Stuur ons de 3D-tekening of foto’s per mail door en vertel kort wat jouw wensen zijn, het type front dat je wil en in welke kleur. Zo kunnen wij alvast een passende offerte maken. Even brainstormen? Dat kan natuurlijk ook. Onze adviseurs denken graag mee over het realiseren van jouw ideale keuken.

Geef je huidige keuken een opknapbeurt

Heb je al goede keuken en wil je deze opknappen of een andere look geven? Vertel ons de maten van je huidige fronten, zodat we je een passend voorstel kunnen doen. Blij mee? Dan komen we kosteloos bij je thuis inmeten zodat we op de millimeter nauwkeurig de maten hebben.

Zo simpel is het dus om van een bestaande of nieuwe keuken jouw eigen unieke droomkeuken te maken.
Benieuwd wat er zoal mogelijk is? Kom vrijblijvend langs in onze showroom of doe inspiratie op.