Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Voordelen

Samen slimmer

Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat er komt kijken bij het ontwerpen jouw keuken of kast. Het enige wat jij hoeft te doen is ons te vertellen hoe jouw droomkeuken of kast eruit komt te zien. En zelfs daar kunnen wij je bij helpen! Lees hieronder meer over onze voordelen.

Jarenlange ervaring

K14 maakt fronten op maat voor keukens en kasten. Dat betekent dat we voor ieder merk keuken of kast een front kunnen maken, zodat bestaande keukens en kasten altijd kunnen worden gerenoveerd. Is de indeling niet naar wens of is de basis van je keuken niet goed meer? Ook dan kun je bij ons terecht. Met onze jarenlange ervaring kennen wij namelijk alle ins- en outs van alle IKEA systemen waar deurtjes voor zitten. Denk aan het METOD, FAKTUM, PAX, BESTA, ENHET of het PLATSA systeem.

Lees wat klanten van ons vinden

Showrooms door heel Nederland

K14 heeft diverse showrooms verspreid over het land waar je alle fronten, werkbladen en accessoires kunt bekijken. Tijdens een adviesgesprek denken onze K14 designers met je mee en geven je handvaten om eenvoudig jouw keuken of kast te ontwerpen.

Jouw droomontwerp realiseren

Onze missie is om zo veel mogelijk mensen hun droomkeuken of kast te laten ontwerpen zoals jij die in gedachten hebt. Betaalbaar, binnen handbereik en op een eenvoudige wijze. Iedereen heeft een andere droom. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment met meer dan 1000 combinaties in kleur- stijl en materiaalmogelijkheden. Zo is geen enkel ontwerp hetzelfde, want dat zijn wij ook niet!

Snelle levertijd

In Nederland is de gemiddelde levertijd van een keuken is 10-12 weken. De levertijd van K14 fronten zit op de helft! Gemiddeld 7 weken is een razendsnelle levertijd voor de maatwerk keukenbranche*! We verzorgen zelf het transport, zo houden we grip van begin tot eind op de kwaliteit van onze producten. Onze montageplanning loopt verder vooruit.

*tijdens de bouwvak en de kerstperiode zijn onze levertijden langer dan gebruikelijk. Vraag naar de actuele lever- en montagetijden.

Duurzaam en betaalbaar

Al onze fronten worden gemaakt van gerecycled materiaal. Bij het renoveren laten we 70% staan, dat is pas duurzaam! We hergebruiken alles wat nog goed is. Naast dat het renoveren van fronten een duurzaam alternatief is voor een nieuwe keuken, is het ook een betaalbare oplossing.

Benieuwd wat er zoal mogelijk is?
Doe hier alvast wat inspiratie op. Of plan een showroombezoek