Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Stappenplan IKEA kastdeuren

Je kasten voorzien van nieuwe kastdeuren doe je niet elke dag. Wij begrijpen dat je graag van te voren wilt weten waar je aan toe bent. Het is belangrijk om een goed beeld te hebben van hoe de kast er uiteindelijk uit komt te zien en natuurlijk wat de kosten zijn. Daarnaast moeten de kastdeuren perfect aansluiten op je huidige dressoir, TV-meubel, wandkast of kledingkast. In 3 eenvoudige stappen helpen wij jouw droomkast te realiseren.

Stap 1: Plan een adviesgesprek

Plan een adviesgesprek in een van onze showrooms of een online met een van onze K14 designers. Tijdens een adviesgesprek bespreken we jouw wensen en vertalen we deze naar een concreet design. We nemen de details van de IKEA kast met je door en delen handige tips en tricks. Waarmee je rekening kunt houden bij het bestellen of plaatsen van de IKEA basiskast.

Neem je IKEA planner en/of de wensen over hoe jouw kast eruit mag komen te zien mee naar het adviesgesprek. Heb je de kasten al staan? Neem dan foto’s mee van de kasten in de ruimte.

Stap 2: Ontvang een offerte en K14 ontwerp

Na het adviesgesprek ontvang je vrijblijvend een ontwerp en offerte voor de restyling van jouw kast. Van de gekozen fronten tot accessoires. Ben je hier blij mee? Controleer of er onderdelen in de IKEA planner moeten worden gewijzigd aan de hand van ons advies. Als de kasten al zijn geplaatst vragen we je om enkele maten na te meten. Doe je dit liever niet zelf, dan kun je gebruik maken van onze inmeetservice. Dan maken we een afspraak om alles bij jou thuis in te meten. Wil je een idee hebben van onze prijzen?

Bekijk prijslijsten

Stap 3: Plaats je bestelling

Blij met ons voorstel? Bestel bij IKEA de basis van de kast – indien je nog geen kast hebt – en plaats bij K14 de bestelling van de kastfrontjes en/of accessoires die je wilt. Afhankelijk van de voorraad en de levering van jouw IKEA kast, leveren we binnen  5 tot 7 werkweken jouw bestelling. Het enige dat jij hoeft te doen is de montage. Een fluitje van een cent. Download hier de montage handleiding,

Heb je verder nog vragen?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of plan een showroombezoek.