Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

IKEA kledingkast aanpassen

IKEA kledingkast

Op zoek naar een IKEA kledingkast, maar dan wel naar jouw wensen en smaak? Wij leveren maatwerk panelen die zeer geschikt zijn als deuren voor jouw IKEA kledingkast. Je kunt dus gemakkelijk jouw kledingkast aanpassen of upgraden door de toevoeging van onze maatwerk panelen.

Hoe werkt het?

De basis van een kledingkast koop je gewoon bij IKEA. IKEA heeft een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en voldoende mogelijkheden met betrekking tot de indeling van een kledingkast. Als IKEA niet de juiste kleur of uitvoering kan bieden, dan kun je gemakkelijk de deuren bij ons bestellen. Je geeft simpelweg het kasttype van IKEA aan ons door en wij maken een offerte voor je.

Mogelijkheden

K14 heeft de grootste collectie van Nederland als het gaat om IKEA kledingkast deuren. Wij leveren in totaal meer dan 120 verschillende front modellen. Leverbaar in verschillende materiaalsoorten. Zo leveren wij o.a:

  • MDF deuren met een kunststof toplaag in 80 kleuren
  • MDF deuren met Lak in meer dan 10.000 kleuren
  • MDF met eikenfineer in 40 kleuren

Maatwerk mogelijk

Naast de standaard maten die IKEA aanbied, kunnen we ook panelen op maat maken. Zo kunnen we bij een schuin plafond bijvoorbeeld een schuine kant maken of een hoek uitsparing. Maar ook wanneer een kast groter of kleiner moet, kunnen we de deuren op maat aan je leveren.

tip! Koop bijvoorbeeld een grote romp bij IKEA van 236 cm hoog en kort deze in tot jouw gewenste hoogte of breedte. Wij leveren dan de deuren op maat, zodat je jouw eigen maatwerk kledingkast kunt realiseren.

Tip! Wees creatief ( of kijk af) en maak van een standaard IKEA kledingkast een unieke maatwerk kledingkast!

Onze prijzen

Omdat maten, materialen en kleuren verschillen, kunnen we je niet simpel een prijs geven voor jouw gewenste deuren. We maken graag een aanbieding voor je op basis van jouw maten of wensen. Dan weet je zeker waar je aan toe bent.

Geef ons je wensen door!
Mail ons of bekijk de kleuren en materialen in onze showroom. Onze K14 Designers zitten vol goede ideeën en helpen je graag de juiste keuzes te maken. Of wil je alvast wat inspiratie opdoen? Neem een kijkje in de kast op onze inspiratiepagina.