Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Werkwijze bij meubelrenovatie

K14 is een relatief kleine organisatie. Wij staan voor korte lijnen, snelle service en transparantie. Wij willen graag dat jij van te voren weet waar je aan toe bent. Wil jij jouw meubelstuk renoveren met meubelpanelen of zelfs een heel nieuw meubel ontwerpen? Lees hier meer over onze werkwijze.

Bestaande of nieuwe meubels renoveren

Onze meubelpanelen op maat bieden veel mogelijkheden om oude meubels op te knappen of een andere look te geven. Misschien hebben de kastdeurtjes krassen of past de kleur niet meer bij de rest van het interieur. Het kan ook dat je een compleet nieuw maatwerk meubel wilt maken, zoals een schuifwand of garderobekast. Of het nu gaat om het renoveren van een bestaand meubel of het maken van iets totaal nieuws; bij K14 zijn er genoeg slimme mogelijkheden om een uniek meubelstuk te creëren.

Stijl bepalen en opmeten

Weet je al hoe het meubel eruit moet komen te zien? Meet het op, stuur de afmetingen per mail door en vertel kort wat jouw wensen zijn, het type meubelpaneel dat je wilt en in welke kleur. Zo kunnen wij alvast een passende offerte maken. Even brainstormen? Dat kan natuurlijk ook. Elk materiaal heeft zijn eigen uitstraling en eigenschappen. Onze adviseurs denken graag mee over het realiseren van jouw droominterieur. Je bent ook altijd welkom in onze showroom om de verschillende meubelpanelen te zien en een keuze te maken.

Benieuwd wat er zoal mogelijk is?
Doe hier alvast wat inspiratie op. Of bekijk de verschillende meubelpanelen.