Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Binnenkijken bij Marlot

IKEA keukenrenovatie

Geef je IKEA keuken een nieuwe look!

Het is altijd leuk om binnen te kijken bij anderen en te zien hoe zij hun interieur hebben ingericht. Een plek waar we allemaal veel tijd doorbrengen, is in de keuken. En als het dan ook nog eens een prachtig gestileerde keuken is, dan wordt het helemaal een genot om naar te kijken.

K14 x Marlot

Twee jaar geleden mochten we de IKEA METOD keuken van Marlot al voorzien van prachtige donkerblauwe fronten in model K04 met 70mm kader in de kleur Farrow & Ball Railings No. 31 met zijdematte afwerking.

Marlot is een getalenteerde interieur stylist die bij velen bekend is onder haar Instagram naam @jolielot. Ze heeft een grote passie voor interieur design en brengt veel tijd door met het stylen en decoreren van haar eigen woning. Eén van de ruimtes in haar huis die extra speciaal voor haar is, is de keuken. Benieuwd naar haar keuken make-over? Lees meer in onze blog.

 

Keuken make-over

Nu was het tijd voor een nieuwe verandering. Marlot bracht opnieuw een bezoek aan de showroom om een nieuwe set fronten uit te zoeken en haar IKEA keukendeurtjes te vervangen. Dit keer koos ze voor het greeploze model K02 in de kleur Farrow & Ball All white No. 2005.

Het resultaat mag er weer zijn! De keuken heeft nu een heel andere look en past weer perfect bij de rest van het interieur. Door het greeploze model ziet de keuken er heel clean, licht en rustig uit. De keuze voor de kleur wit geeft de keuken een frisse uitstraling en maakt het geheel heel tijdloos.

Van goud naar RVS

Niet alleen de fronten zijn vervangen, ook de spoelbak en kraan zijn vervangen in een RVS kleur. Dit past perfect bij het nieuwe design van de keuken. Door deze kleine aanpassingen heeft de keuken een heel andere uitstraling gekregen. Het is geweldig om te zien hoe een paar kleine veranderingen een groot verschil kunnen maken in het interieur.

Al met al is het binnenkijken bij Marlot weer een feestje. Haar keuken is nu een prachtige plek om te koken en tijd door te brengen. En wie weet, over een paar jaar komt ze wel weer terug voor een nieuwe renovatie!

Ontdek de mogelijkheden

Ben jij ook toe aan een nieuwe look voor jouw keuken? Dan is het renoveren van je IKEA-keuken misschien wel iets voor jou! Met een nieuwe set K14 fronten, grepen en accessoires geef je jouw keuken in een handomdraai een totaal nieuwe uitstraling. Bij K14 zijn er tal van mogelijkheden voor een keukenrenovatie. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende kleuren, materialen en afwerkingen. Ook zijn er diverse stijlen beschikbaar, van modern tot landelijk en van industrieel tot Scandinavisch. Zo is er voor ieder wat wils.

Maak een afspraak in één van onze showrooms en ontdek de mogelijkheden. Laat je inspireren door de verschillende stijlen en opties en ga aan de slag met jouw eigen unieke ontwerp.

Maak een afspraak

Ben jij op zoek naar een betaalbare en effectieve manier om jouw keuken een nieuwe uitstraling te geven?
Maak dan een afspraak in één van onze showrooms en ontdek de mogelijkheden voor een (IKEA) keukenrenovatie.