Over K14 en hoe wij werken

Nieuw bij de Rabobank en meteen uitgeroepen tot starter van het kwartaal!

Het K14 concept is vooral gericht op nieuwe IKEA keukens, maar we leveren fronten en keukenbladen voor zowel nieuwe als oude IKEA keukens.

Let op: We doen ook bestaande keukens die niet afkomstig zijn van IKEA. Dus heb je nou nog een goede keuken thuis, maar zijn de fronten niet mooi meer? Geen paniek. Ook dit kunnen we! We leveren al onze fronten en panelen namelijk op de millimeter nauwkeurig.

Bij IKEA is het mogelijk om maar uit een paar fronten en bladen te kiezen, K14 levert ca. 250 modellen fronten in wel 40.000 kleuren! Zo realiseer je jouw eigen droomkeuken.

Werkwijze nieuwe keuken: Stuur uw IKEA tekening of foto’s door naar info@k14.nl met daarin een kort wensenlijstje van het type front en eventueel al een kleur. We zullen dan spoedig contact opnemen voor een offerte en indien gewenst, onze ideeën met je uitwisselen.

Werkwijze bestaande keuken: je geeft de maten van uw (huidige) fronten door zodat we een passende offerte voor u op kunnen stellen. Is deze offerte goedgekeurd, dan komen we kosteloos bij je thuis inmeten zodat we alle maten exact op de millimeter nauwkeurig hebben. Bovendien is er de mogelijkheid om tijdens ons bezoek voor het inmeten een keus te maken uit onze verschillende kleuren en kwaliteiten.

Je bent van harte welkom in onze showroom, hier nemen we uitgebreid de tijd voor je om fronten en een blad uit te zoeken, kleuren te combineren en inspiratie op te doen. (geopend van maandag tot en met zaterdag op afspraak.)

Nadat de offerte akkoord is bevonden maken we een “frontenschema” hierin staat gespecificeerd welk type front, de kleur en de aantallen we uit gaan leveren.

Keukenbladen; we leveren keukenbladen in diverse soorten en maten, of het nu gaat om graniet, composiet, keramiek, Dekton of kunststof, niets is ons te gek.

Belangrijk om te weten, is dat we alle keukenbladen gratis komen inmeten en bezorgen.

Daarnaast is het mogelijk om gratis kleurenstalen op te vragen, om te kijken of die ene kleur nou wel of niet bij de vloer past.

Vraag geheel vrijblijvend een prijs aan via info@k14.nl

Wie zijn wij?

Bas K14 1

Bas - Verkoop & Aftersales

Cella K14 1

Cella - Online Marketing & Planning

Bart K14 1

Bart - Verkoop B2B

Pascal K14

Pascal - Product ontwikkeling & Inkoop

Nader kennismaken?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

logo telefoon
0314-724 874

Bel ons bij enige twijfel

logo email
Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus