fbpx
  • Eigen showroom
  • Gratis inmeet service
  • Offerte binnen 24uur
  • Montage mogelijk

Het K14 concept is vooral gericht op nieuwe Ikea keukens, maar wij leveren fronten en keukenbladen voor zowel nieuwe als oude Ikea keukens. Let op: Wij doen ook bestaande keukens die niet afkomstig zijn van Ikea. Dus heeft u nou nog een goede keuken thuis, maar zijn de fronten niet mooi meer? Geen paniek. Ook dit kunnen wij! Wij leveren al onze fronten en panelen namelijk op de millimeter nauwkeurig.

Bij Ikea is het mogelijk om maar uit een paar fronten en bladen te kiezen, K14 levert ca. 250 modellen fronten in wel 40.000 kleuren! Zo realiseert u uw eigen droom keuken.

Werkwijze nieuwe keuken: Stuur uw Ikea tekening of foto’s door naar info@k14.nl met daarin een kort wensenlijstje van het type front en eventueel al een kleur. Wij zullen dan spoedig contact opnemen voor een offerte en indien gewenst, onze ideeën met u uitwisselen.

Werkwijze bestaande keuken: U geeft de maten van uw (huidige) fronten door zodat wij een passende offerte voor u op kunnen stellen. Is deze offerte goedgekeurd door u, dan komen wij kosteloos bij u thuis inmeten zodat we alle maten exact op de millimeter nauwkeurig hebben. Tevens is er de mogelijkheid om tijdens ons bezoek voor het inmeten een keus te maken uit onze verschillende kleuren en kwaliteiten.

U bent van harte welkom in onze showroom, hier nemen wij uitgebreid de tijd voor u om fronten en een blad uit te zoeken, kleuren te combineren en inspiratie op te doen. (Geopend van maandag t/m zaterdag op afspraak.)

Nadat de offerte akkoord is bevonden maken wij een “frontenschema” hierin staat gespecificeerd welk type front, de kleur en de aantallen we uit gaan leveren.

Keukenbladen; wij leveren keukenbladen in diverse soorten en maten, of het nu gaat om Graniet, Composiet, Keramiek, Dekton of Kunststof, niets is ons te gek.

Belangrijk om te weten, is dat wij alle keukenbladen gratis komen inmeten en bezorgen.

Daarnaast is het mogelijk om gratis kleurenstalen op te vragen, om te kijken of die ene kleur nou wel of niet bij de vloer past.

Vraag geheel vrijblijvend een prijs aan via info@k14.nl