Upgrade jouw IKEA keuken

Eenvoudig jouw bestaande of nieuwe IKEA keuken upgraden? Dat kan! K14 levert voor de bekende IKEA keukens fronten en keukenbladen, precies op maat. Net zoals je dat bij IKEA gewend bent, kan je de fronten zelf monteren, net als de keukenbladen. Dit geldt zowel voor de Faktum als de keukens in de nieuwe Metod serie. Voordeel hiervan is dat je bij K14 uit oneindig veel verschillende opties kunt kiezen. Ontdek hoe je jouw eigen keuken de uitstraling van een SieMatic kunt geven, precies in de stijl die bij jou past.

Ikea Fronten Mulder 4
Natuurlijk, tijdloos of trendy keukens van IKEA

Trends bestaan overal, ook in keukenland. Aangezien de aanschaf van een nieuwe keuken meestal voor een langere periode is, is het niet gek dat je na een poosje misschien toch een iets ander design zou willen. Kinderen groeien op of komen er juist bij, je eet meer of minder thuis, krijgt meer of juist minder bezoek, allemaal zaken die jouw keukenwensen zullen beïnvloeden. IKEA blinkt uit in efficiënt ruimtegebruik met haar modulaire kasten, dus waarom zou je die weg doen? Vervang gewoon de deurtjes, aanrechtblad en panelen en jouw keuken past bij jouw nieuwe levensstijl.

hoeneveld
Een persoonlijke touch voor oude en nieuwe IKEA keukens

IKEA levert topkeukens voor lage prijzen en geeft ook nog eens 25 jaar garantie. Helaas zijn de deurtjes en keukenbladen voor de Faktum, de keuken die IKEA tot 2015 aanbood, niet meer leverbaar. K14 heeft echter alle maten voor boringen van de Faktum zodat we probleemloos keukenbladen en frontjes kunnen leveren in precies de kleur én materiaal die jij zoekt.

Maatwerk zorgt voor unieke keuken

Bij K14 hebben we twee showrooms vol goede ideeën. Hier op de website vind je ook volop inspiratie om jouw IKEA keuken helemaal te vernieuwen. De buitenkant is in dit geval natuurlijk enorm belangrijk. Keukenfronten zorgen ervoor dat de IKEA keuken een compleet nieuwe look krijgt. Een nieuw aanrecht blad in een trendy kleur of mooi natuurlijk ogend materiaal, bijvoorbeeld graniet, maakt dat jouw keuken ook helemaal past bij de trends van deze tijd: duurzaam, robuust en natuurlijk.

logo telefoon
0314 - 724 874

Bel ons bij enige twijfel

logo email
Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus