IKEA keukendeurtjes

IKEA keukendeurtjes kopen? K14.nl levert keukendeurtjes voor IKEA keukens. Dus wil je andere keukenfrontjes voor je IKEA keuken? We maken ze voor je. Je hebt een specifiek model of een kleur in gedachten voor jouw nieuwe keuken? K14 kan deze voor je maken. We leveren IKEA keukendeurtjes speciaal voor IKEA keukens in zowel kunststof, massief hout of MDF gespoten. We leveren keukendeurtjes IKEA keuken in vele soorten, maten en kleuren! We leveren o.a:

  • Keukendeurtjes van MDF, in 50 verschillende deurvarianten en 1001 kleuren
  • Keukendeurtjes van houtfineer, in 20 beitskleuren of 1001 kleuren lak
  • Keukendeurtjes van hout in 20 verschillende beitskleuren of 1001 kleuren lak

De specialist voor IKEA keukendeurtjes.

Heb je een specifiek model of een kleur in gedachten voor je nieuw keuken? K14 kan deze voor je maken. We leveren IKEA keukendeurtjes speciaal voor IKEA keukens in zowel kunststof, massief hout of MDF gespoten.

80 verschillende fronten in 1001 kleurmogelijkheden!

 

Waarom IKEA keukendeurtjes los kopen?

De keukens van IKEA zijn kwalitatief prima in orde. De kasten zijn solide, hebben een slimme indeling en bieden dus voldoende mogelijkheden. Enig nadeel van een IKEA keuken kan zijn dat de mogelijkheden m.b.t. kleuren en modellen wat beperkt is. IKEA kiest ervoor om een beperkt aantal te kiezen en massaal te produceren. Dit levert uiteraard een zeer goede prijs op voor je als klant. Je bent echter wel beperkt in de keuzes. IKEA levert vele verschillende keukendeurtjes en kleuren. Echter is het alsnog een beperkt aanbod, omdat IKEA zijn deurtjes per grote aantallen laat maken en er dan geen ruimte is voor een grote collectie keukendeurtjes. Wanneer je bij IKEA dus niet het gewenste type deurtje of kleur vindt, dan helpen we je graag verder.

Waarom dus losse IKEA keukendeurtjes kopen? Omdat het je keuken is! Maak je keuken uniek en zoals jij hem wil. Bepaal zelf de maatvoering, model en kleur. We hebben de grootste collectie van Nederland als het gaat om IKEA keukendeurtjes. Al onze keukendeurtjes worden voor speciaal voor je op maat gemaakt en zijn geschikt voor het IKEA Metod keukensysteem. We kunnen dus naast de standaard maten van IKEA, ook aangepaste maten leveren. Dus als jij een andere maat kast wenst, dan maken we daar graag maatwerk deurtjes voor!

Wens jij dus bijvoorbeeld een kast van 30 of 50 ipv 40 of 60, dan is dit geen probleem. Maar we kunnen ook fronten leveren van 100 of 120 cm , zodat je grote ladekasten kunt plaatsen. We combineren dan 2 standaard ladekasten van IKEA en plaatsen daar een breed frontje voor. Jij kunt hiermee de keuken nog persoonlijker maken!

Demoruimte bezoeken

Dus of je nu een moderne keuken zoekt met greeploze keukendeurtjes in RAl9010, of een robuuste keuken in massief eiken, we kunnen je gegarandeerd helpen. Geef ons je wensen door en we maken graag een offerte. We nodigen je verder ook van harte uit on onze Demoruimte in Doetinchem. Hier kun je alle materialen en kleuren komen bekijken en kunnen we je van verder advies voorzien. We werken overigens alleen op afspraak, zodat we iedere klant uitvoerig kunnen helpen.

Neem dus vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier.

Onze mogelijkheden

K14 heeft het grootste aanbod van Nederland, als het gaat om IKEA keukendeurtjes. Heb je dus ergens anders een mooie keuken gezien, dan is de kans groot dat we deze kunnen namaken. We kunnen keukendeurtjes leveren van MDF en massief eiken, welke in totaal leverbaar zijn in meer dan 10.000 kleuren. Wanneer je bij een keukenboer bent geweest en bent geschrokken van de prijzen, is een combinatie van IKEA en K14 een slimme manier om toch jouw droomkeuken te maken. En dat tegen een veel lager bedrag dan bij de keukenboer.

Naast meer keuze, kunnen we je ook meer mogelijkheden bieden. Zo kunnen we ook de frontmaten aanpassen naar jouw wens of kunnen fronten vergroten of verkleinen om een betere optiek te verkrijgen. Als je bijvoorbeeld een lade van 100 of 120 cm wenst, dan combineren we 2 kasten van IKEA, waarvoor we dan 1 breed front zetten. We zitten dus niet vast aan de frontmaten van IKEA. Jij bepaalt letterlijk hoe jouw keuken eruit moet zien.

Prijzen Keukendeurtjes IKEA keuken:

We krijgen veel vragen over de prijsverhouding tussen IKEA en K14.nl. De prijzen zijn uiteraard niet met elkaar te vergelijken: omdat IKEA massaproductie uitvoert, maar voor elke klant een stukje maatwerk leveren. Doordat we verschillende materialen en afwerkingen leveren, is vooraf niet te zeggen wat precies het prijsverschil is tussen een IKEA deur of een maatwerk deurtje van K14 We maken dan graag een offerte voor je op basis van jouw IKEA tekening en jouw wensen.

Tot slot, onze keukendeurtjes zijn net zo uniek als jij!

Offerte voor IKEA keukendeurtjes?

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? We hebben al honderden IKEA keukens voorzien van luxere IKEA keukendeurtjes en zijn je graag van dienst. Onze werkwijze is als volgt:

  1. IKEA tekening bij IKEA of online
  2. IKEA tekening en wensen naar ons mailen
  3. Je krijgt binnen 1 dag een offerte van ons
  4. Je kunt materialen en kleuren komen bekijken in onze demoruimte
  5. We gaan de deuren bestellen en fabriceren
  6. Na 3-4 weken komen we de deuren bij je bezorgen

Natuurlijk kunnen we je ook verder helpen met onder andere het ontwerp of keuze’s voor keukenbladen en apparatuur. We zijn al 20 jaar werkzaam in de keukens, dus helpen je graag met onze ervaringen. Geef ons jouw wensen door en wij maken graag een offerte op maat voor jou!

logo telefoon
0314 - 724 874

Bel ons bij enige twijfel

logo email
Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus