ikea kledingkast aanpassen

Ikea kledingkast

Op zoek naar een Ikea kledingkast, maar dan wel naar uw wensen en smaak? Wij leveren maatwerk panelen die zeer geschikt zijn als deuren voor uw ikea kledingkast. U kunt dus gemakkelijk uw kledingkast aanpassen of upgraden door de toevoeging van onze maatwerk panelen.

Hoe werkt het?

De basis van een kledingkast koopt u gewoon bij Ikea. Ikea heeft een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en voldoende mogelijkheden met betrekking tot de indeling van een kledingkast. Als ikea niet de juiste kleur of uitvoering kan bieden, dan kunt u gemakkelijk de deuren bij ons bestellen. U geeft simpelweg het kasttype van ikea aan ons door en wij maken een offerte voor u.

Mogelijkheden

K14 heeft de grootste collectie van Nederland als het gaat om ikea kledingkast deuren. Wij leveren in totaal meer dan 120 verschillende front modellen. Leverbaar in verschillende materiaalsoorten. Zo leveren wij o.a:

  • 1 MDF deuren met een kunststof toplaag in 80 kleuren
  • 2 MDF deuren met Lak in meer dan 10.000 kleuren
  • 3 MDF met eikenfineer in 40 kleuren
  • 4 Massief eiken deuren in 40 verschillende kleuren.

Maatwerk mogelijk

Naast de standaard maten die ikea aanbied, kunnen we ook panelen op maat maken. Zo kunnen we bij een schuin plafond bijvoorbeeld een schuine kant maken of een hoek uitsparing. Maar ook wanneer een kast groter of kleiner moet, kunnen we de deuren op maat aan u leveren.

tip! Koop bijvoorbeeld een grote romp bij ikea van 236 cm hoog en kort deze in tot uw gewenste hoogte of breedte. Wij leveren dan de deuren op maat, zodat u uw eigen maatwerk kledingkast kunt realiseren.

tip! Wees creatief ( of kijk af) en maak van een standaard ikea kledingkast een unieke maatwerk kledingkast!

Prijzen

Omdat maten, materialen en kleuren verschillen, kunnen we u niet simpel een prijs geven voor uw gewenste deuren. We maken graag een aanbieding voor u op basis van uw maten of wensen. Dan weet u zeker waar u aan toe bent.

U kunt een offerte aanvragen door ons contactformulier in te vullen of Stuur ons een Whatsapp bericht.

Download ons nummer

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0314-724 874

Bel ons bij enige twijfel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus