Keukendeurtjes Doetinchem

Ben jij van plan om de keukendeurtjes in jouw keuken in Doetinchem te renoveren? Bij K14 beschikken we over een ruim aanbod aan diverse typen keukendeurtjes. Neem een kijkje op onze website of bezoek onze showroom in Doetinchem voor inspiratie.

Waarom nieuwe keukendeurtjes?

De meest voor de hand liggende reden om te gaan voor nieuwe keukendeurtjes is wanneer de huidige keukendeurtjes in Doetinchem kapot zijn of beschadigd. In dit geval is het voor de functionaliteit belangrijk dat er goed werkende keukendeurtjes aanwezig zijn zonder beschadigingen. Echter, de huidige keukendeurtjes kunnen ook nog in perfecte staat zijn en toch toe zijn aan vernieuwing. Dit is het geval wanneer je bijvoorbeeld bent uitgekeken op de huidige look van de keukendeurtjes. Of misschien heb je ander interieur voor de woning in Doetinchem aangeschaft waar de keukendeurtjes totaal niet meer bij passen. 

Upgrade jouw IKEA keukendeurtjes

Heb jij bij IKEA een keuken aangeschaft voor de woning in Doetinchem en wil je de keukendeurtjes upgraden?  Dat kan bij ons. Wij leveren namelijk voor de bekende IKEA keukens diverse keukendeurtjes helemaal op maat. Wij leveren:

  • Maatwerk keukendeurtjes voor o.a ikea keukens
  • Maatwerk meubelfronten voor o.a Ikea kasten
  • Maatwerk panelen voor alle doeleinden
  • Maatwerk plinten, sierlijsten en passtukken

Keukendeurtjes kopen in Doetinchem

Wij hebben een showroom in Doetinchem vol goede ideeën. Ook wanneer je geen zin hebt om een fysieke showroom te bezoeken kan je genoeg inspiratie vinden op onze website. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Bekijk de volledige website voor alle info of neem contact op:

Edisonstraat 7
7006 RA, DoetinchemEmail: info@K14.nl
Website: http://www.K14.nl
Telefoon: 0314-724 874

 
logo telefoon
0314-724 874

Bel ons bij enige twijfel

logo email
Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus