Keukendeurtjes Doetinchem

Ben jij van plan om de keukendeurtjes in jouw keuken in Doetinchem te renoveren? Bij K14 beschikken we over een ruim aanbod aan diverse typen keukendeurtjes. Neem een kijkje op onze website of bezoek één van onze showrooms in Arnhem, Breda of Delft.

Waarom nieuwe keukendeuren?

De meest voor de hand liggende reden om te gaan voor nieuwe keukenfronten is wanneer de huidige fronten kapot zijn of beschadigd. In dit geval is het voor de functionaliteit belangrijk dat er goed werkende keukendeurtjes aanwezig zijn zonder beschadigingen. Echter, de huidige keukendeurtjes kunnen ook nog in perfecte staat zijn en toch toe zijn aan vernieuwing. Dit is het geval wanneer je bijvoorbeeld bent uitgekeken op de huidige look van de keukendeurtjes. Of misschien heb je ander interieur aangeschaft waar de keukenfronten totaal niet meer bij passen. 

Upgrade jouw IKEA keukenfronten

Heb jij bij IKEA een keuken aangeschaft en wil je de keukenfronten upgraden?  Dat kan bij ons. Wij leveren namelijk voor de bekende IKEA keukens diverse keukendeurtjes helemaal op maat. Wij leveren:

  • Maatwerk keukenfronten voor o.a IKEA keukens
  • Maatwerk meubelfronten voor o.a IKEA kasten
  • Maatwerk panelen voor alle doeleinden
  • Maatwerk plinten, sierlijsten en passtukken

Keukenfronten kopen in Arnhem, Breda of Delft.

Wij hebben showrooms in Arnhem, Breda en Delft vol goede ideeën. Ook wanneer je geen zin hebt om een fysieke showroom te bezoeken kan je genoeg inspiratie vinden op onze website. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

 
logo telefoon
0314 - 724 874

Bel ons bij enige twijfel

logo email
Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus