Meubelfronten voor Ikea Besta

Meubelfronten voor Ikea Besta kopen?

Wij zijn gespecialiseerd in de levering van meubelfronten, speciaal voor de Ikea Besta kastenserie. U kunt door de combinatie van de kasten van ikea en de meubelfronten van K14, uw ultieme kast samenstellen. U koopt simpelweg de kasten en accessoires bij Ikea en de gewenste fronten bij ons. Wij leveren alle fronten inclusief boringen, dus installatie is simpel.

Ikea besta deur

Op zoek naar een ikea besta deur? En dan in de gewenste kleur of uitvoering? Grote kans dat wij je kunnen helpen. K14 levert maatwerk panelen die zeer geschikt zijn voor de Meubelserie Besta van Ikea.

We maken de ikea besta deur voor u op maat, dus naast de afmeting, kunt u zelf kiezen voor het gewenste materiaal en kleur. Op deze manier kunt u dus een eigen maatwerk kast gaan maken , op basis van een ikea besta kast.

Toepassingen

U kunt dus uw ikea besta deur op maat bij ons bestellen, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Ook leveren wij  panelen voor bijvoorbeeld de zijkant van een ikea besta kast. Of panelen die als opdekblad gebruikt kunnen worden. Zo heeft u nog meer mogelijkheden om uw kast op maat te maken.

Naast panelen zijn ook wandpanelen mogelijk voor achter de TV of bijvoorbeeld schappen op maat.  Geef ons simpelweg uw wensen door en wij maken graag een aanbieding op maat voor u. We zijn bereikbaar via email, telefoon of Whatsapp.

Panelen ikea besta

Wanneer u plannen heeft om een bestaande of nieuwe Ikea besta kast aan te passen, dan zijn we u graag van dienst. K14 levert panelen op maat, speciaal voor ikea pax kasten. Wilt u dus een ander model deur, dan kunt u bij ons kiezen uit meer dan 120 front modellen. 

Ook qua kleur hebben we een ruime keuze. Zo leveren we 80 kleuren kunststof en meer dan 10.000 kleuren Lak. U kunt dus zelf bepalen, hoe u ideale kast eruit moet zien. Bepaal zelf het model, maat en kleur!

Afmetingen panelen ikea Besta

We maken panelen voor u op maat. U kunt dus zelf de maten bepalen. Hier zit uiteraard wel een maximum aan van 245 cm hoog en 125 cm breed. Alles binnen deze maten is mogelijk. Verder is het ook mogelijk om schuine zijden te zagen of andere uitsparingen in de panelen.

Prijzen panelen ikea besta

Onze prijzen worden voor u op maat gecalculeerd. Omdat we veel verschillende mogelijkheden bieden, en alles voor u op maat gemaakt wordt,is een standaard prijs helaas niet te noemen. We maken daarom graag een calculatie voor u. We hebben een scherpe vaste M2 prijs voor al onze materialen en bieden u dus altijd de best mogelijk prijzen voor uw panelen ikea besta.

Materialen en kleuren

Al onze maatwerk panelen zijn leverbaar in uw gewenste maat. We leveren verschillende materialen en afwerking zoals:

  • MDF panelen met kunststof bekleed, in 80 kleuren2
  • MDF panelen met Laklaag, in 10.000 kleuren
  • MDF panelen met Eiken laag, in 40 kleuren
  • Massief Eiken panelen , in 40 kleuren.

Qua frontkeuze heeft u de keuze uit meer dan 120 verschillende modellen. Er zit dus altijd een geschikte bij. Mocht het zo zijn, dat u toch geen geschikt model kan vinden, dan bieden we ook nog de mogelijkheid om een maatwerk model voor u te creëren.

Frontmogelijkheden

We leveren verschillende materiaalsoorten en afwerkingsmogelijkheden. Hieronder een overzicht:

Meubelfront Besta

Kunststof Toplaag

Kastenwand Wit

Eikenfineer (echt hout!)

Kastje Groen

Laklaag

Meubelpaneel Lak

Massief eiken fronten

de-wolff-2-1
MDF fronten met kunststof toplaag

Deze fronten hebben een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Een kunststof toplaag biedt een goede bescherming tegen vocht en krassen. Kunststof is daarnaast zeer betaalbaar. We leveren de meubelfronten voor Ikea Besta in meer dan 80 modellen en 120 kleuren.

We hanteren alle Ikea maten die beschikbaar zijn, maar maken ook panelen voor u op maat!

Eiken-fineer-fronten-keuken
Massief eiken fronten

Exclusieve kast maken van massief eiken fronten? Wij leveren massief eiken fronten die geschikt zijn als meubelfronten voor ikea besta kasten. Onze eiken fronten zijn leverbaar in 40 verschillende kleuren en worden geleverd met een 2 componenten afwerking, zodat de kleur behouden blijft en u de kasten gemakkelijk kunt schoonmaken.

Inbouw-kast-laklaag-farrowball
MDF fronten met laklaag

Naast onze 120 kunststof kleuren, kunnen we onze MDF fronten ook voorzien van een laklaag. Hierdoor heeft een een zeer ruimte keuze uit kleuren. U kunt alle kleuren kiezen van de RAL, Sikkens of NCS Waaiers. Meer dan 10.000 kleuren leverbaar.

Keukens
MDF fronten met Eikenfineer

Onze eikenfineer fronten zijn uniek in de markt. Ons fineer is namelijk geen kunstfineer, maar een echte laag eiken, waardoor de meubelfronten dezelfde uitstraling hebben als een massief eiken paneel. Naast het prijsvoordeel is het ook een voordeel dat deze fronten gegarandeerd niet kromtrekken! Ons eikenfineer is leverbaar in 20 verschillende kleuren.

Ikea Besta restyles

Consumenten die hun Ikea Besta hebben laten aanpakken door K14:

Sander Harmsen

"Met deze restyling voelt ons hele huis weer als nieuw!"

Raymond Groen

"Door 'simpele' nieuwe fronten krijg je een heel ander gevoel"

0314-724 874

Bel ons bij enige twijfel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus