Meubelfronten voor IKEA Besta

Meubelfronten voor IKEA Besta kopen?

Wij zijn gespecialiseerd in de levering van meubelfronten, speciaal voor de IKEA Besta kastenserie. Je kan door de combinatie van de kasten van IKEA en de meubelfronten van K14, de ultieme kast samenstellen. Je koopt simpelweg de kasten en accessoires bij IKEA en de gewenste fronten bij ons. Wij leveren alle fronten inclusief boringen, dus installatie is simpel.

IKEA Besta deur

Op zoek naar een IKEA Besta deur? En dan in de gewenste kleur of uitvoering? Grote kans dat wij je kunnen helpen. K14 levert maatwerk panelen die zeer geschikt zijn voor de Meubelserie Besta van IKEA.

We maken de IKEA besta deur voor je op maat, dus naast de afmeting, kan je zelf kiezen voor het gewenste materiaal en kleur. Op deze manier kan je dus een eigen maatwerk kast gaan maken , op basis van een IKEA besta kast.

Toepassingen

Je kan dus een IKEA Besta deur op maat bij ons bestellen, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Ook leveren wij  panelen voor bijvoorbeeld de zijkant van een IKEA Besta kast. Of panelen die als opdekblad gebruikt kunnen worden. Zo heb je nog meer mogelijkheden om jouw kast op maat te maken.

Naast panelen zijn ook wandpanelen mogelijk voor achter de TV of bijvoorbeeld schappen op maat.  Geef ons simpelweg jouw wensen door en wij maken graag een aanbieding op maat voor je. We zijn bereikbaar via email, telefoon of Whatsapp.

Panelen IKEA Besta

Wanneer je plannen hebt om een bestaande of nieuwe IKEA Besta kast aan te passen, dan zijn we je graag van dienst. K14 levert panelen op maat, speciaal voor IKEA pax kasten. Wil je dus een ander model deur, dan kan je bij ons kiezen uit meer dan 120 front modellen. 

Ook qua kleur hebben we een ruime keuze. Zo leveren we 80 kleuren kunststof en meer dan 10.000 kleuren Lak. Je kan dus zelf bepalen, hoe jouw ideale kast eruit moet zien. Bepaal zelf het model, maat en kleur!

Afmetingen panelen IKEA Besta

We maken panelen voor jou op maat. Je kunt dus zelf de maten bepalen. Hier zit uiteraard wel een maximum aan van 245 cm hoog en 125 cm breed. Alles binnen deze maten is mogelijk. Verder is het ook mogelijk om schuine zijden te zagen of andere uitsparingen in de panelen.

Prijzen panelen IKEA besta

Onze prijzen worden voor jou op maat gecalculeerd. Omdat we veel verschillende mogelijkheden bieden, en alles voor jou op maat gemaakt wordt, is een standaard prijs helaas niet te noemen. We maken daarom graag een calculatie voor je. We hebben een scherpe vaste M2 prijs voor al onze materialen en bieden je dus altijd de best mogelijk prijzen voor jouw panelen IKEA besta.

Materialen en kleuren

Al onze maatwerk panelen zijn leverbaar in de gewenste maat. We leveren verschillende materialen en afwerking zoals:

  • MDF panelen met kunststof bekleed, in 80 kleuren2
  • MDF panelen met Laklaag, in 10.000 kleuren
  • MDF panelen met Eiken laag, in 40 kleuren
  • Massief Eiken panelen , in 40 kleuren.

Qua frontkeuze heb je de keuze uit meer dan 120 verschillende modellen. Er zit dus altijd een geschikte bij. Mocht het zo zijn, dat je toch geen geschikt model kan vinden, dan bieden we ook nog de mogelijkheid om een maatwerk model voor je te creëren.

Frontmogelijkheden

We leveren verschillende materiaalsoorten en afwerkingsmogelijkheden. Hieronder een overzicht:

Front Rowen

Kunststof Toplaag

front Mason

Eikenfineer (echt hout!)

front Dave

Laklaag

Paneel_1115

Massief eiken fronten

MDF fronten met kunststof toplaag

Deze fronten hebben een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Een kunststof toplaag biedt een goede bescherming tegen vocht en krassen. Kunststof is daarnaast zeer betaalbaar. We leveren de meubelfronten voor IKEA Besta in meer dan 80 modellen en 120 kleuren.

We hanteren alle IKEA maten die beschikbaar zijn, maar maken ook panelen voor jou op maat!

BESTA kast de Poorter (2)
Massief eiken fronten

Exclusieve kast maken van massief eiken fronten? Wij leveren massief eiken fronten die geschikt zijn als meubelfronten voor IKEA besta kasten. Onze eiken fronten zijn leverbaar in 40 verschillende kleuren en worden geleverd met een 2 componenten afwerking, zodat de kleur behouden blijft en u de kasten gemakkelijk kunt schoonmaken.

Besta Showroom 2
MDF fronten met laklaag

Naast onze 120 kunststof kleuren, kunnen we onze MDF fronten ook voorzien van een laklaag. Hierdoor heeft een een zeer ruimte keuze uit kleuren. U kunt alle kleuren kiezen van de RAL, of NCS Waaiers. Meer dan 10.000 kleuren leverbaar.

Besta showroom
MDF fronten met Eikenfineer

Onze eikenfineer fronten zijn uniek in de markt. Ons fineer is namelijk geen kunstfineer, maar een echte laag eiken, waardoor de meubelfronten dezelfde uitstraling hebben als een massief eiken paneel. Naast het prijsvoordeel is het ook een voordeel dat deze fronten gegarandeerd niet kromtrekken! Ons eikenfineer is leverbaar in 20 verschillende kleuren.

IKEA Besta restyles

logo telefoon
0314 - 724 874

Bel ons bij enige twijfel

logo email
Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus