Meubelpanelen op maat

De juiste meubelen gaan een lange tijd mee zonder dat ze aan vervanging toe zijn. Toch zal er vast een tijd komen dat u uitgekeken bent op de huidige look van de woonkamer. In dat geval bieden nieuwe meubelpanelen een uitkomst. Hiermee kunt u namelijk uw woonkamer een nieuwe look geven zonder compleet nieuwe meubels aan te schaffen. Zo kunt u meubels als kasten of een televisiemeubel van een compleet nieuwe look voorzien door ze zelf in elkaar te zetten.

Verschillende meubelpanelen

Bij K14 bieden we een ruime keuze wat betreft de meubelpanelen die wij aanbieden. Meubels kunnen flink van elkaar verschillen en om die reden leveren wij bij K14 meubelpanelen op maatwerk. Echter, sommige meubels hebben wel standaard afmetingen zoals de Besta en Pax kasten van Ikea. Ook in dit geval is het voor ons geen enkele moeite om u de juiste meubelpanelen aan te bieden. Naast de verschillende soorten meubelen zijn er ook nog een boel verschillende soorten meubelpanelen. Zo beschikken we over luxe meubelpanelen van massief hout. Dit zijn de wat meer prijzige fronten maar leveren u een ongeëvenaarde look op in uw woonkamer. Naast de massief houten panelen hebben we bij K14 ook kunststof panelen als beschikbare optie. Deze meubelpanelen kunnen wat beter tegen krassen en deuken waardoor u minder snel schade zult oplopen. Verder hebben we panelen met een laklaag in ons assortiment. Het grote voordeel van de laklaag is dat er ongekend veel kleuren zijn om uit te kiezen. Tot wel meer dan 10.000 kleuren. Last but not least is het eikenfineer van 100% hout.

Maak zelf uw meubels

Een eigen meubel maken is iets wat een hoop mensen nog steeds leuk vinden om te doen. De meubelpanelen van K14 zijn daar perfect voor geschikt. Of u nou met helemaal niets begint of een bestaande meubel wil omtoveren tot iets nieuws, met ons brede assortiment vindt u zeker iets wat bij u past. Vakkenkasten zijn op het ogenblik populaire meubels onder de doe-het-zelvers. Dus, twijfelt u nog of u gloednieuwe meubels moet kopen of gewoon zelf meubels moet maken? Ga dan gewoon lekker zelf aan de slag. Het scheelt niet alleen in de portemonnee maar het is ook nog eens leuk om te doen.

Meubelpanelen op maat

We leveren verschillende materiaalsoorten en afwerkingsmogelijkheden. Hieronder een overzicht:

Meubelpanelen echt hout

Eikenfineer (100% hout!)

Massief eiken keukenfrontjes

Massief houten panelen

Laklaag meubelpanelen

Laklaag

Kunststof Toplaag

Kunststof Toplaag

Inspiratie

Jij bepaalt de kleur

Lak kleuren

Jij bepaalt de afwerking

Lak kleuren

Jij bepaalt het formaat

door

Jij bepaalt het type

Voordelig in het nieuw

Welke meubelpanelen gaan het worden?

Bent u er helemaal klaar voor om zelf uw meubelen in elkaar te zetten? Bekijk dan ons brede assortiment van meubelpanelen. Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

0314-724 874

Bel ons bij enige twijfel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus