Meubelpanelen op maat

Kasten zijn tijdloos en gaan lange tijd mee. Toch zult u wel eens overwegen een kast te vervangen omdat deze niet meer past bij uw nieuwe inrichting. Wel eens gedacht aan de mogelijkheid om nieuwe deuren voor uw kast of televisiemeubel te kopen? Dit is een voordelige oplossing voor renovatie van kasten, wanden en meubels. K14 maakt voor uw meubelpanelen die precies passen bij uw interieur of woonwensen.

Upgrade Besta en Pax kasten van Ikea

Voor deze twee series kasten is de maatvoering bekend. Dit betekent dat alle boringen precies op de juiste plek zitten en uw eigenhandig de deurtjes kunt bevestigen. Kies een luxe meubelfront van massief eiken, mdf of kunststof voor uw kast en uw slaapkamer ziet er ineens heel anders uit. Ontdek de mogelijkheden op de modellenpagina of kijk voor inspiratie eens bij de vele verschillende mogelijkheden voor kunststofdeuren.

Meubelpanelen op maat

We leveren verschillende materiaalsoorten en afwerkingsmogelijkheden. Hieronder een overzicht:

Meubelpanelen echt hout

Eikenfineer (100% hout!)

Massief eiken keukenfrontjes

Massief houten panelen

Laklaag meubelpanelen

Laklaag

Kunststof Toplaag

Kunststof Toplaag

Inspiratie

Jij bepaalt de kleur

Lak kleuren

Jij bepaalt de afwerking

Lak kleuren

Jij bepaalt het formaat

door

Jij bepaalt het type

Voordelig in het nieuw

Met een klein budget, geeft u uw oude meubels of (achter-) wand zo weer een trendy of frisse look die weer een hele poos mee kan gaan. Kijk voor inspiratie naar de afbeeldingen die K14 heeft gemaakt van de diverse projecten die zij al gerealiseerd hebben. Breng een bezoek brengen aan de 170 m2 grote showroom om de verschillende deurafwerkingen en modellen met eigen ogen te zien.

0314-724 874

Bel ons bij enige twijfel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus