Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Stappenplan meubelrenovatie

Je hebt besloten je oude meubelstuk een make-over te geven of je gaat een nieuw meubel maken met panelen. Wij begrijpen dat je graag van te voren wilt weten waar je aan toe bent. Het is belangrijk om een goed beeld te hebben van hoe het meubelstuk er uiteindelijk uit komt te zien en natuurlijk wat de kosten zijn van de renovatie. Daarnaast moeten alle onderdelen perfect passen. In 4 eenvoudige stappen helpen wij je een uniek meubelstuk te realiseren.

Stap 1: Plan een adviesgesprek

Plan een adviesgesprek in een van onze showrooms of online met een van onze K14 designers. Tijdens een adviesgesprek bespreken we jouw wensen en vertalen we deze naar een concreet design. Het is handig om van te voren de afmetingen te noteren en eventueel een ontwerpschets te maken.

Stap 2: Ontvang een offerte

Na het adviesgesprek ontvang je vrijblijvend een offerte voor de meubelpanelen. Ben je hier blij mee, dan gaan we de afmetingen en boorgaten definitief bepalen. Als het nodig is, komen we bij jou thuis langs om alles in te meten. Wil je een idee hebben van onze prijzen?

Download hier de prijslijst

Stap 3: Plaats je bestelling

Na het inmeten ontvang je een aangepaste offerte aan de hand van de nieuwe gegevens. Akkoord? Dan kun je de bestelling van jouw meubelpanelen plaatsen.

Stap 4: Je ontvangt de bestelling

De precieze levertijd is afhankelijk van de gekozen panelen. Houd rekening met een levertijd van ongeveer 4 tot 5 weken. Wij leveren de bestelling bij je af met onze eigen transportservice zodat we zeker weten dat de spullen onbeschadigd aankomen. Omdat alles exact op maat is gemaakt, is de montage een fluitje van een cent. Hierna kan jij gaan pronken met jouw zelf ontworpen meubel!

Heb je verder nog vragen?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of plan een showroombezoek.