Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

K14 x VTWONEN

Keukenrenovatie

Een ‘nieuwe’ keuken voor Marlous & Kemor

In seizoen 18, aflevering 6 van vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ mochten wij de bestaande keuken van Marlous en Kemor voorzien van een compleet nieuwe look. Styliste Fietje ontwierp custom made fronten geheel passend bij de rest van het interieur.

Functioneel en sfeervol

De keuken heeft Marlous acht jaar geleden laten vervangen. Ze vond landelijk toen mooi, maar nu is ze het zat. Ze vindt de keuken met witte tegels saai, terwijl Kemor de keuken prima vindt. Zij ziet liever een donkerblauwe keuken met Marokkaanse tegeltjes. Meer opbergruimte is ook een wens. Kemor wil graag een grote kastenwand, maar dat ziet Marlous niet zitten. Kortom, de twee zijn het over weinig eens.

Tijd voor Fietje om knopen voor het stel door te hakken. Marlous en Kemor wilde meer warmte in huis. Fietje koos daarom voor eikenfineer keukenfronten in de kleur ‘PURE’ in model K03. De fronten zijn voorzien van aluminium greeplijsten zodat de keuken sfeervol en ook nog eens functioneel is!

Duurzaam

Door het vervangen van de keukenfronten is de keuken passend gemaakt bij de rest van het interieur. De basiskasten verkeerde nog in perfecte staat waardoor enkel de fronten vervangen zijn; een erg duurzame oplossing! Marlous en Kemor kunnen nog jaren genieten van hun ‘nieuwe’ keuken!

De kosten van een keukenrenovatie

Is jouw keuken ook toe aan een keukenrenovatie? Bezoek een van onze showrooms en laat je inspireren door de mogelijkheden op het gebied van duurzame renovatie. Liever eerst een prijsindicatie ontvangen? Maak dan gebruik van onze prijscalculator!

Naar de prijscalculator

 

Ben jij op zoek naar een betaalbare en effectieve manier om jouw keuken een nieuwe uitstraling te geven?
Maak dan een afspraak in één van onze showrooms en ontdek de mogelijkheden voor een keukenrenovatie.