Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Dekton keukenblad

Ontdek de ongeëvenaarde eigenschappen van Dekton bladen bij K14! Dekton is een revolutionair materiaal dat bekend staat om zijn uitzonderlijke duurzaamheid. Het is slijtvast, krasvast en bestand tegen hoge temperaturen, waardoor het perfect is voor intensief gebruik in de keuken. Bovendien heeft Dekton een extreem lage poreusheid, waardoor vlekken geen kans krijgen. Met Dekton bladen geniet je van een onderhoudsvriendelijke en prachtige keuken die jarenlang meegaat. Ontdek de veelzijdigheid van Dekton bij K14 en laat je inspireren door de perfectie van dit buitengewone materiaal.

Voordelen van een Dekton keukenblad

Waarom kiezen voor een Dekton werkblad van K14?

  • Duurzaamheid: Dekton is een materiaal dat bekend staat om zijn extreme duurzaamheid. Het is slijtvast, krasbestendig en bestand tegen hoge temperaturen, waardoor het perfect is voor intensief gebruik in de keuken.
  • Lage poreusheid: Dekton heeft een extreem lage poreusheid, waardoor het praktisch ondoordringbaar is voor vlekken en vuil.
  • Kleurvastheid: Dekton is bestand tegen verkleuring, zelfs bij blootstelling aan UV-stralen en intensief gebruik. Je kunt erop vertrouwen dat je Dekton keukenblad zijn prachtige kleur behoudt, zelfs na jaren van gebruik.
  • Veelzijdigheid: Dekton biedt een breed scala aan kleuren en afwerkingen, waardoor je eindeloze ontwerp mogelijkheden hebt voor je keuken.
  • Hygiëne: Dankzij de lage poreusheid is een Dektonkeukenblad zeer hygiënisch. Bacteriën en schimmels krijgen geen kans om zich in het oppervlak te nestelen, waardoor het een veilige keuze is voor jouw keuken.

De kleuren van een Dekton keukenblad

Naast Dekton bieden we bij K14 ook prachtige werkbladen van composiet, natuursteen, keramiek, marmer en graniet aan. We begrijpen dat de keuze overweldigend kan zijn. Maak daarom een afspraak in onze showroom om de kleuren en structuren in het echt te bekijken. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen bij het maken van de perfecte keuze. Samen creëren we een keuken die jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Trilium #54
Laos #53
Kreta #52
Kelya #51
Bergen #56
Aura #55
Geïnteresseerd in een Dekton werkblad?
Bekijk hieronder eventueel de alternatieven of bezoek vrijblijvend onze showroom