fbpx
  • Eigen showroom
  • Gratis inmeet service
  • Offerte binnen 24uur
  • Montage mogelijk

Keukenfronten

Keukenfronten zijn bij K14 leverbaar in meer dan 120 modellen en 10.000 kleuren. Wanneer u dus bij de keukenwinkel of Ikea geen geschikt keukenfront heeft gevonden, dan kunnen wij uitkomt bieden. Wij leveren maatwerk keukenfronten naar uw wens!

Aanbod Keukenfronten

Ons aanbod in keukenfronten is groot. We trachten ernaar om alle modellen en kleuren te kunnen leveren. Ons aanbod bestaat uit onderstaande materialen en kleuren:

MDF keukenfronten met kunststof toplaag

Onze MDF fronten zijn leverbaar in meer dan 120 verschillende front modellen. Dus of u nu een vlak paneel wenst of een paneel met kaders en groeven. Wij hebben of maken u gewenste model. Het MDF wordt afgewerkt met een kunststof toplaag.(laklaminaat folie). Hierdoor is het front goed bestand tegen krassen en stoten en kan het bovendien goed tegen vocht en schoonmaakmiddelen. We leveren circa 80 verschillende standaard kleuren.

MDF keukenfronten met LAK toplaag

Ook onze gelakte keukenfronten zijn leverbaar in alle 120 modellen die we leveren. Het MDF wordt afgewerkt met een lak toplaag.(Gespoten). Hierdoor is het front goed bestand tegen krassen en stoten en kan het bovendien goed tegen vocht en schoonmaakmiddelen. Lak is wel iets kras gevoeliger dan kunststof. Grote voordeel van lak is het kleuraanbod. We leveren namelijk alle kleuren van RAL, Sikkens en NCS. In totaal meer dan 10.000 kleuren.

MDF keukenfronten met echt EIKEN toplaag

Eiken is weer helemaal terug anno 2018. Wij leveren Vlakke MDF fronten in meer dan 40 verschillende hout kleuren. Het MDF wordt afgewerkt met een echte laag eiken! Dit is dus geen kunststof fineer, maar een echt laag eiken op MDF. Hierdoor hebben de fronten dezelfde uitstraling als massief eiken fronten. Maar wel met het voordeel dat de fronten niet kromtrekken of inscheuren. Ook prijstechnisch is houtfineer 30-40% voordeliger dan massief eikenhout.

Een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding dus!

Massief eiken keukenfronten

Onze massief eiken keukenfronten zijn leverbaar in 20 verschillende modellen. Dus of u nu een vlak paneel wenst of een paneel met kaders en groeven. Wij hebben of maken u gewenste model. De fronten kunnen worden afgewerkt met 2 komonenten olie of kunnen worden gespoten in alle Verfkleuren. Hierdoor is het front goed bestand tegen krassen en stoten en kan het bovendien goed tegen vocht en schoonmaakmiddelen. We leveren circa 40 verschillende standaard hout kleuren of duizenden lak kleuren.

Kies voor duurzaam eikenhout!

Mogelijkheden maatwerk keukenfronten

De mogelijkheden die wij bieden zijn bijna eindeloos. Zeker qua maatvoering kunt u zelf de keuze’s maken. Uiteraard leveren we keukenfronten in de standaard ikea maatvoering, echter kunt u alle maatvoeringen naar wens aanpassen. Wanneer u dus fronten wil verlengen, inkorten, verbreedden dan kunnen wij dit voor u uitvoeren. Het enige wat wij hanteren als regel, is de maximale maatvoering. Deze is 245 x 120 cm. Alles binnen deze maatvoering kan dus voor u op maat worden gemaakt. Bepaal dus zelf uw maat en creëer uw droomkeuken!

Prijzen keukenfronten

De prijzen voor onze maatwerk keukenfronten zijn zeer concurrerend. Dit komt doordat wij een kleine organisatie hebben, met geringe kosten. Hierdoor kunnen wij genoegen nemen met minder marge en kunnen we u uistekende prijzen bieden voor maatwerk fronten. Uiteraard zijn maatwerk fronten een stukje duurder dan massaal geproduceerde fronten. Prijsverschillen van van 50 tot 200% kunnen voorkomen t.o.v bijvoorbeeld ikea fronten.  We hanteren onderstaande vanaf prijzen voor onze fronten, berekend per M2!

  • Euro 199,- per M2 voor MDF met kunststof
  • Euro 249,- per M2 voor MDF met LAK
  • Euro 299,- per M2 voor MDF met EIKEN
  • Euro 449,- per M2 voor Massief eiken

Omdat het altijd maatwerk betreft, maken we altijd graag een offerte voor u. Op deze wijze heeft u altijd een scherpe gecalculeerde prijs voor u keukenfronten. U kunt het makkelijkst een offerte aanvragen door het contactformulier in te vullen of de ikea tekening naar ons te mailen.

Wilt u meer tips over het Upgraden van een ikea keuken?

Download dan onze PDF met tips

Heeft u andere vragen? Stuur ons een whatsapp bericht! of vul het contactformulier in.

Bekijk ook onze video over onze MDF keukenfronten

Bekijk al onze video’s op onze youtube pagina!